Gravad lax- & sejbiffar

 
400 g sej
200 g gravad lax
1 liten röd lök
gräslök
dill
2½ msk potatismjöl
1 ägg
1½ tsk örtsalt
½ tsk citronpeppar
1 tsk gurkmeja
½ tsk pizzakrydda (basilika och oregano)
1½ dl grädde, mjölk eller crème fraiche
 
Dela fisken i mindre bitar och lägg i en matberedare,
tillsätt hackad lök, gräslök och dill, ägg, kryddor och grädden.
Låt maskinen arbeta i ca 10 sekunder (inte längre för då kan fisken bli seg)
 
Stek fisken i stekpannan några minuter på varje sida, jag använder både lite smör och lite olja i pannan.
Serveras till valfritt tilltugg.
 
Enligt min åsikt så smakar biffarna väldigt gott :-)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Storasyster

...gud va gott...

2014-06-30 @ 19:54:15
Postat av: Fjällräven

Ja Millan de var jättegoda :-)

2014-07-01 @ 20:07:54
Postat av: Annica

Gott, du är välkommen hem att bjuda mig!!!

2014-08-09 @ 12:22:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0