Gravad lax- & sejbiffar
400 g sej
200 g gravad lax
1 liten röd lök
gräslök
dill
2½ msk potatismjöl
1 ägg
1½ tsk örtsalt
½ tsk citronpeppar
1 tsk gurkmeja
½ tsk pizzakrydda (basilika och oregano)
1½ dl grädde, mjölk eller crème fraiche
Dela fisken i mindre bitar och lägg i en matberedare,
tillsätt hackad lök, gräslök och dill, ägg, kryddor och grädden.
Låt maskinen arbeta i ca 10 sekunder (inte längre för då kan fisken bli seg)
Stek fisken i stekpannan några minuter på varje sida, jag använder både lite smör och lite olja i pannan.
Serveras till valfritt tilltugg.
Enligt min åsikt så smakar biffarna väldigt gott :-)
Kommentarer
Postat av: Storasyster
...gud va gott...
Postat av: Fjällräven
Ja Millan de var jättegoda :-)
Postat av: Annica
Gott, du är välkommen hem att bjuda mig!!!
Trackback