Byggare Bob har varit i farten :)

I vår hemska källare har Mats ägnat de senaste veckorna med att måla fönstersmygar och fönsterbrädor, tror nästan han blivit beroende av det:)Bara lite lister runt fönstret så är det klartEtt bussgods kommer lastat. Med vadå? Med Ikeapaket =)Bara att börja bygga ihop, läser man manualen så går det jättefort :)En byråett högskåp för bla kylskåp
en del arbetsställningar är bättre än andra :)
låda till sängen
Nu är sängen hopskruvad, bara att stoppa dit en madrass och fixa någon form av huvudgavel. Funderar på om det skulle vara snyggt med en stång och två kuddar som gavel?
köksskåpen är hopskruvade, nu ska vi bara på med ben och mäta ut vilken höjd som blir bäst och sen skruva fast dem i väggen och montera dit lådor och dyl.
Ovanför dessa kommer två vitrinskåp att hängas.

Det ska bli väldigt skönt när spisen är på plats med det funkar ganska bra med en bänkspis på köksbordet också. Observera att det är riktig korv i stekpannan, inte en sojakorv på långa vägar =)
Kram på er alla människobarn

Linslusen =)

Länets konstföreningar var representerade tillsammans med mer anonyma konstelever när Konstens vecka i går invigdes i Östersund.Foto: Denny Calvo
bild lånad från http://op.se/lanet/ostersund/1.3958191-de-star-upp-for-konsten

I fredags invigdes Konstens vecka på Stjärntorget, Östersund. Massor med konsttörstande människor hade samlats och vi var jättemånga som bar på plakat genom staden. Vad gör man inte för att få vara med på bild i ÖP =)
Alla konstföreningar i Jämtland var representerade med skyltar som konstnären John M. Wahl gjort på uppdrag av föreningarna. Ovanför mitt huvud syns Krokoms konstförenings skylt, ordförande Inger Hultin bär på den och jag blev tilldelad en skylt där det stod Upplagets konstförening och när jag frågade vilka det var så visade det sig vara något med anknytning till Saab och vad kan vara bättre än en Trollhättebo som bär den :)

Så ut med er alla människor, det finns jättemycket roligt och fint att titta på.

RSS 2.0