Apa

Nu får jag snart sluta virka små figurer. Jag vet inte vad jag ska göra med dom. Men det är ju så kul att virka dom. Det är avkopplande och jag har kommit på att jag kan både sitta, stå och ligga ner när jag virkar. Perfekt eftersom jag inte kan vara i samma ställning speciellt länge.
Nu har jag iallafall virkat färdigt en apa. Tanken var nog att man skulle lägga in nån form av skallra i den men det hoppade jag över.

Apa
Fotot Fjällräven                                                                Apa  11,5 cm x 6,5 cm

Kom just på att jag nog ska göra en äggvärmarapa, se äggvärmare här.  Jag som har så stor använding av äggvärmare..fniss...
Ja, ja, jag får väl se vad det blir härnäst.

Årsmöte

Jag sitter i styrelsen för Krokoms Konstförening och igår var det dags för årsmöte. Vi hade hyrt Föreningshuset i Ås. Vilket fint hus. Tyvärr tog jag inga bilder på utsidan av huset men jag kan visa hur rummet som vi hade mötet i ser ut.

1a Föreningshuset Ås
Foto Fjällräven

1b Föreningshuset Ås
Foto Fjällräven

Det var en lagom stor lokal för vårat möte eftersom vi oftas inte brukar vara fler än ca 30 personer.
Efter varje årsmöte är det utlottning av konst. Förstapriset kan bara vinnas av medlemmar som närvarar vid årsmötet och det är extra roligt att vinna förstapris eftersom konstnären är inbjuden till mötet och då berättar om sitt konstnärskap. I år var det Susanna Bäckström. Hon är smed och smider de mest fantastiska saker. Hennes specialitet är kroki. Jag har försökt hitta någon bild för att ni ska kunna se vad jag menar men kan inte hitta något. Ska leta vidare så återkommer jag.
När förstapriset var utlottad var det dags för resten.
Vinst nummer 2 går till medlem med nummer 112. Oahhhhh!!! det är ju jag!  *flinar hystersikt*
Jag vann en tavla som Lena Deimo har målat i olja  "Östersund från Badhusparken "
Blev verkligen glatt överraskad. Frågan är bara vart jag ska hänga den. Måste nog ta hjälp av grannen som är duktig på sånt.


Foto Fjällräven                      "Östersund från Badhusparken"     59x41 cm

Jag ska rama om den för jag är inte förtjust i den som sitter där nu.
Ögon av knappar

Jag har ju kommit in i ett stim av virkade figurer. Det är jättekul och lagom ansträngade för min energilösa kropp. Pingvinen som jag virkade häromdagen ska flytta hem till min son (21 år). Han ringde och ville ha den eftersom han älskar pingviner. Det är ju bra att några figurer flyttar hemmifrån för jag har inte någon riktig plan för vad jag skulle kunna göra med dom.
Jag var i Östersund i fredags och då passade jag på att spana in knappparadiset på Röda Korset. Jag var ute efter knappar som jag skulle kunna använda som ögon. Ett garnnystan fick också följa med hem tillsammans med några knappar.

Knappa och ett nystan
Foto Fjällräven                                                             Knappar och ett nystan


Söndagsglädje v. 8

Som jag har sagt förut så gillar jag träd. Både de som finns i naturen och de som målas, ritas eller trycks på olika saker som kuddar, lampor, tavlor eller vad det nu kan vara. Glädjen var enorm när jag hittade den här lampan. Jag köpte den i en inredningsaffär i Östersund. Den var dyr men jag fick ett bra pris.
Den är 40 cm hög och diametern är 15 cm.

Lampa med grenar
Foto Fjällräven                                                                      Lampa med grenarÄnnu en filur

För att fördriva tiden lite när energin är helt borta fick det bli en till liten filur. Denna gång fick den bli randig.
Den är  7 cm hög. Bommulsgarn av ungefär samma tjocklek på garnet som man har till dukar.


Randig filur
Foto Fjällräven                                                                                  Randig Filur


Pingvin

Nu har jag virkat en pingvin med en liten unge. Som vanligt kommer mönstret från www.madebyyou.se

Pingvin med bäbis
Foto Fjällräven                                                                        Pingvin med unge

liten pingvin
Foto Fjällräv                                                                                       Pingvinunge

Vad ska man hitta på nu då?? Kanske man ska försöka sig på en mössa.

Knappar och nystan

Min syster är en riktig knappfetischist. Hon kan gå in i en affär som säljer knappar och fastna där inne i timmar (om vi nu hade låtit henne stanna så länge vill säga) Hon vänder och vrider på alla knappar och fantiserar om vart hon skulle kunna sätta dom. Finns det inget bra ställe att sy fast dom på så köper hon dom ändå för det finns alltid plats för nya knappar hemma i knapparkivet.
Jag har väl mest tyckt att det varit jobbigt när hon stått där och letat och förklarat vad man kan ha alla fantastiska knappar till....*pust och stön* Det har säkert kommit en och annan spydig kommentar från mig om att det kanske redan finns någon knapp hemma som kunde passa. Den tiden är härmed förbi. Jag lovar dyrt och heligt att jag aldrig mer ska narras när det gäller knappar.
Idag var jag på Röda Korsets second hand i Östersund. Jag ville kolla in utbudet av garner. Det var lite klent på den fronten men eftersom jag skulle behöva några knappar så tänkte jag att det är väl bäst att kolla medans man är här. Heliga moder! Det finns en knappgud och han har lämnat av ett stort förråd av knappar hos Röda Korset. Sen finns det antagligen en till knappfetischist, förutom min syster, och hon jobbar på Röda Korset. Alla knappar var prydligt sorterade efter färg och sen var alla knappar av samma sort snyggt ihopsatta med ett snöre och på detta snöre satt en prislapp. Typ, 5 små röda knappar = 2 kr, 8 olika bruna knappar i en påse = 5 kr osv, osv...
Jag fiskade snabbt fram en liten plastlåda att lägga alla knappar som jag ville ha. Jag ville i och för sig ha alla knappar men jag hejdade mig. Det fick räcka med 172 st *flinar*
Vad jag ska ha dom till?? Fnys! vilken fråga. Några ska jag ha till .....ehhh...ja, till något bra helt klart...6 st fick sin plats på äppelfodralet som jag virkade till syster så nu är det faktiskt bara 166 st kvar *fniss*
Jag känner hur det kliar i fingrarna, jag vill åka dit i morgon igen och köpa några till.....nu fick jag faktiskt en ide....hummm, jag måste skriva ner det på ett papper så jag inte glömmer...Berättar om det en annan gång.

Knappar och nystan
Foto Fjällräven                                              Dagens skörd från Röda Korset
Söndagsglädje v 7

Kan man bli annat än glad när man ser detta *mumsfillibabba*

Äppelpäppelkaka
Foto Fjällräven                                           Äppelpäppelkaka med vaniljglass

Barnen på Västerbo förskola bakade denna mumsiga kaka och vann en tävling om Vårgårdas godaste äpplekaka.

Äppelpäppelkaka
125 g margarin (jag har använt mjölkfritt margarin)
2½ dl  (210 g) strösocker
3 ägg
3 dl (180 g) vetemjöl
½ tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
2-3 äpplen
100 g mandelmassa (bakmassa eftersom jag är allergisk mot mandel men det går bra med aprikoskärnor)
½ dl solrosfrön

Gör så här:
Sätt på ugnen på 175 grader
Smörj och bröa en form med löstagbar kant (ca 24 cm)

Smält margarinet, tag av kastrullen från plattan.
Rör ner socker, ägg,vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker till en jämn smet.
Bred ut smeten i formen.
Skala kärna ur äpplena och skär i tunna skivor. Lägg dem på smeten.
Grovriv mandelmassan/bakmassan och strö den över kakan tillsammans med solrosfröna.
Grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter. Kakan ska vara lite krämig i mitten så grädda den inte för länge.
Låt kakan svalna.
Pudra lite florsocker över kakan vid servering.
Servera med glass, grädde eller vaniljsås.

Bara att sätta igång och baka. Vilken tråkig söndag som helst blir rolig när man får sätta tänderna i denna smaskiga kaka.

Äckel päckel pirum parum....

kråkan satt på tallegren.....


Nu ska ni få höra på något riktigt äckligt.
I alla hus finns det rör och ledningar som ska leda bort vatten från toa, tvätt, dusch, handfat, diskho och alla andra ställen som det finns vatten på. Finns även i vårt (hyrda) hus. Helt normalt alltså.
Vad som inte är så himla normalt (förhoppningsvis) är att rören är så gamla att dom borde blivit utbytta för längesen. För hur man än vänder och vrider på det så är det ju ganska logiskt att det blir en massa vidriga avlagringar inne i rören. Det är just det som har hänt i vårt hus.
Med jämna mellanrum får vi, eller ja, M får gå ner i källaren, öppna en lucka i golvet och spola med en slang ner i avloppsröret. Där får han stå med den där äckliga slangen och köra ner den flera meter i röret och liksom mata den fram och tillbaka samtidigt som vattnet spolas i slangen. Det luktar inte mumma om man säger så.
Nu var det så att detta hade han inte gjort på ett tag och vi kännde att det luktade fan i källaren. Tvättstugan ligger i rummet brevid och där har det börjat lukta mer och mer. Vi har spolat i alla golvbrunnar eftersom det luktar om det inte finns vatten i brunnen....ja det där låset eller vad det nu heter. I alla fall, vi har hällt vatten i brunnarna men det luktar bara värre och värre. Vi har stuckit in näsan i det där rummet som har avloppsluckan i golvet men eftersom det inte har luktat där inne så har vi inte heller spolat där.
DET SKULLE VI HA GJORT!!!
Fy satan, ack ve och frasa!!! Det var totalstopp. Mängder med meter rör var helt igenkorkad. Allt som vi spolat ner,  ja allt. Ni kan ju fundera på hur mycket som kommer från två personer.
Gammal mat, duschvatten som är blandat med tvål och schampoo, hårtussar, skäggstubb, tvättmaskinstvatten,  diskmaskinsvatten...för att inte tala om vad som kommer ner i en toalett....(sitter och ulkar när jag tänker på vad det luktade nere i källaren....kräk..)
M luktade som en gammal sopgubbe och han fick skuras med antiseptisk tvål och vim för att få bort lukten.
Nu är det i allafall inte helt stopp längre men allt detta kunde undvikas om våran mycket långsamma och snåla hyresvärd bytte ut de gamla rören. Detta sa han att man borde gjöra, byta ut rören alltså. Det var 3 år sedan.
Kanske vi inte ska förvänta oss något byte av rör under våran tid i detta hus med tanke på att det är 15 år sedan han skulle sätta upp hängrännor ovanför ytterdörrtaket.  *suckar tungt*

Jag säger bara:  Jesus, låt oss hitta ett eget hus snart.

Fodral för frukt

Jag har gjort ett fodral för att skydda äpple eller annan rund frukt. Skyddas från stötar när man lagt ner frukten i väskan. Hur har jag klarat mig fram till nu utan detta fantastiska fodral....hehe...jag bara skämta, jag virkade fodralet mest för skoj skull. Syster sa att hon vill ha ett när hon såg mönstret första gången.
Vill du ha den Syster Yster??

Äpplefodral 2 
Foto Fjällräven                                                  Äpplefodral 

Äpplefodral 1
Foto Fjällräven                                                   Äpplefodral

Men Milliluring, jag byter ut knapparna, dom har jag ju fått av dig.

Mönstret kommer naturligtvis ifrån     www.madebyyou.se 


Hjärtkakor

Ja nu är det ju inte så att det är kakor som är nyttiga för hjärtat det handlar om, snarare tvärt om.
Men om man nu bortser från att det är onyttigt med kakor så rekommenderas dessa kakor varmt. Ruskigt goda.

Dags att ätas
Foto Fjällräven                                                     Vetehjärta

Deg:
50 g smör
3 dl mjölk (jag använde havremjölk)
50 g jäst
1 dl strösocker
ca 8 dl vetemjöl
1 tsk salt

Till fyllning:
50 g kylskåpskallt smör

Till garnering:
ca ½ dl smält smör
pärlsocker

Smula ner jästen i en bunke. Smält smöret, tillsätt mjölken och värmt till 37 grader. Häll vätskan i bunken med jästen och rör till jästen lösts upp.
Tillsätt socker och ca 3 dl av vetemjölet. Låt den lösa degen/smeten jäsa i 30 minuter , eller till dubbel storlek.
Tillsätt salt och vetemjöl, rör ihop till en smidig deg. Låt jäsa 30 minuter till.

Deg
Foto Fjällräven                                              Färdigjäst deg

Kavla ut degen till en rektangel, ca 40 x 45 cm.
Hyvla tunna skivor av smör och fördela dem på halva degen.
Vik den andra halvan över och kavla åter ut den till ca 40 x 45 cm.

kavlad och smörad


Ta med hjärtmått ut bakver som läggs på bakpappersklädd plåt. Det blir en del spill men det kan man ta ut mindre hjärtan eller bara snurra ihop som man vill.

Låt jäsa igen ca 30 minuter.

Pensla med smält smör och strö över pärlsocker ( jag hade inget pärlsocker så jag tog karamellströssel)
på plåten
Foto Fjällräven                                       Färdiga för ugnen

Grädda dem sen i 225 grader ca 8 minuter.

Går utmärkt att frysa (om det blir något över vill säga...mumsar belåtet)

Jag fick ut ungefär 15 stora hjärtan (9 cm), 17 små hjärtan  (4 cm) och 5 knöliga snurrar.


Alla hjärtans dag

Titta vad jag har fått. En bukett med åtta vackra rosor.

Rosor på alla hjärtans dag 2008
Foto Fjällräven                                                                                              Rosor

Jag älskar dig så fantastiskt mycket min goe sambo.

Massor med hjärtepussar till min söte son också. Saknar dig hela tiden.

Kram på er alla.

Äggvärmare

Hur mycket jag än funderar så tror jag faktiskt att jag aldrig varit i behov av en äggvärmare. Det kan ju bero på att jag aldrig äter ägg direkt ur en äggkopp. Antingen ska ägget mosas eller skivas och för min del spelar det ingen roll ifall ägget är varmt eller kallt. Men man vet ju aldrig när man kan komma på andra tankar och då måste man ju vara förberedd *fniss*

Jag har virkat en äggvärmarhare. Den är så söt, jag måste nog göra några till. Kanske byta garn till något som är lite tjockare. Då blir ju haren större och det är väl inte så stor chans att jag kommer använda den som äggvärmare heller (skulle ju vara om man fick tag i ett strutsägg då).

300 px hare 1
Foto Fjällräven                                          Äggvärmarhare


300 px
Foto Fjällräven


Äggvärmande hare 3
Foto Fjällräven

Som ni ser är den inte så stor, ca 18 cm från öronspets till fot.

Mönstret till den här haren har jag köpt i en garnaffär och det kommer från Schachenmayr, nummer 15843. Efter att ha virkat figurer från Made by you
www.madebyyou.se  så måste jag nog säga att mönstret från Schachenmayr var betydligt knepigare att förstå sig på. Vissa saker får man nästan gissa sig till. 
Därför rekommenderar jag än en gång att köpa mönster från Ida Evertsson som driver företaget  Made by you. Hon beskriver mönstren som om man var fem år och ordblind *skämt*

Jag har beställt  två nya mönster från henne och nu måste jag nog virka lite. Får se vilket jag väljer. Återkommer med info om detta.

Kram på er alla


Det blev en DJ Kalle

Jag må nog säga att ni gissade klent *flinar*
Det var ingen tummetott utan en amigurumi (japanska = virkad eller stickad docka).
Mönstret kommer från
www.madebyyou.se , samma ställe som den lilla filurens (se under rubriken "Inget UFO")mönster är hämtad från.
Det var jättekul att virka den här dockan och jag ska genast börja på ett annat mönster som jag köpt från samma ställe. Det är ju ganska enformigt att bara virka fastmaskor men eftersom man måste hålla koll på varv och vilken maska man är på så blir det inte tråkigt.
Jag hade med mig detta handarbetet på syjuntan härom dagen men det var ingen hit eftersom halva nöjet med syjunta är skratt, flams och skvaller så var det svårt att hålla reda på vilket varv och vilken maska man var på.

Jag har använt garn från Järbogarn "Lady" (50 g = 125 m, 100% akryl, masktäthet: 20 m = 10 cm)
Dockan är 21 cm, + 10 cm om man räknar med huvudflärpen, eller vad det nu är *humm*


DJ Kalle
Foto Fjällräven                                   DJ Kalle som nu är omdöpt till DJ Goje

Söndagsglädje v. 6

Jag är väldigt förtjust i blommor och en favoritblomma är tulpan. Jag har varit dålig på att köpa tulpanbuketter det sista året men jag det måste jag ändra på. Har för mig att jag såg tulpaner på affären i går. Måste ner och köpa en bukett när den öppnar.

Tulpaner 1
Foto Fjällräven                                                                                         Tulpaner

Kan det vara en tummetott???

Ja, nu har jag ju gjort en "filur" (se gårdagen) och den flyttade genast hem till grannens barn (ett tvåårigt charmtroll).
Nu har jag börjat på en ny sak. Ska ju på symöte ikväll och det kanske inte är det bästa projectet att hålla på med eftersom jag måste räkna varv och maskor hela tiden. Får väl ta med mig ett handarbete till, för säkerhets skull.

Nu vill jag ha förslag på vad ni tror det är jag virkar.

Här kommer den första bilden.

368162-201

Foto Fjällräven                                           Ja vad är detta?


Semledagen

Jag älskar semlor!!! För min del tycker jag att man ska äta semlor hela året. Byt ut alla bakelser mot semlor och tårtorna blir till semlekrans. Men jag kan ju faktiskt förstå om inte alla vill ha det på det viset. Kolla här.

En å annan semla
Foto Mats               Här står min svärmor och lägger grädde på semlorna

Både sambon och svärmor jobbar på byns bageri och dagen innan fettisdagen är den mest hektiska dagen på hela året. Många av dom började arbeta kl 5 på måndag morgon och gick hem vid midnatt för att sen vara tillbaka kl 5 på tisdagmorgon. Inte många timmar sömn där inte *gäsp*
Jag tror dom gjorde ca 20 000 semlor.  *mums*

Igår kväll var M och jag hos grannarna och käkade semlor. Jag bakade semlebullar i måndags (knäppt va, att baka egna när sambon jobbar på bageri. Men är man laktosintolerant och nötallergiker så är man) och igår tog jag med ett gäng in till grannarna så fick dom stå för javat.

Grannfrun och jag sitter med i styrelsen för Krokoms konstförening och nu är det snart årsmöte vilket betyder att alla medlemmar får en inbjudan till mötet. Vi packade kuvert, stämplade loggor och skrev adresser i en rasande fart. Vi fick hjälp av våra män (guldgossar) så det gick jättefort.

En annan sak som jag och grannen P engagerat oss i är detta med miljön. Ja P har alltid brunnit för detta ämne och jag gör naturligtvis vad jag kan för att minska miljöförstöringen. Nu har vi som project att göra Trångsviken mer miljövänlig. Vi ska få ut information på bygdegårdens anslagstavla där vi uppmanar bybor att kommma med förslag på vad vi kan göra för byn. Vi vill att Trångsviken lanserar sig som en miljövänlig by.
Är det någon som har förslag på vad man kan göra så är det bara att lägga en kommentar.
Är ni intresserade av miljöfrågoor så kika gärna in på grannens blogg
www.piasmiloblogg.blogspot.com


Inget UFO

Nä, det blev inget ufo (unfinished object) den blev färdigt för en gång skull.

368162-197
Foto Fjällräven                                                                        Filur med blomma

Jag tyckte den såg lite ledsen ut så jag gjorde en blomma till den.
Det var kul att virka filuren och jag ska nog göra några fler i olika färger och kvalitet.
Mönstret hittar ni på
www.madebyyou.se det är ett gratismönster.


Prinsessbakelse

Nu har jag gjort min första bakelse. Måste göra flera så jag kan komma på vad jag gör för fel. Den ser liksom lite futtig ut. Som en boll med en dutt på kullen *öhhhhh, eller*
Den såg ganska okej ut innan jag började minska för botten, då var den liksom lite mer klockformad. Måste lösa det. Har ni förslag så är jag tacksam om ni lägger en kommentar.

Prinsessbakelse
Foto Fjällräven                                         Prinsessbakelse

I höstas köpte jag mönster från en tjej som säljer via nätet. www.madebyyou.se Suveränt smidigt måste jag säga. Hon är jätteduktig och vill man ha mönster på små figurer, alltså inga kläder, så rekommenderar jag henne varmt. Hon skriver lättfattliga mönster så även en nybörjare som jag begriper vad hon menar.

Just nu håller jag på att virka en "filur"
Det är en barbapappa-liknande figur som hon har som gratismönster på sin sida. Ett gratismönster för att man ska kunna kolla om man förstår hennes mönster. Det är väl generöst! Jag har köpt flera mönster i vanliga affärer som jag sen inte begripit mig på. Naturligtvis kan man gå tillbaka till affären och be ocm hjälp men det blir liksom inte av.

Blivande filur
Foto Fjällräven                                                Blivande Filur

Återkommer med bildbevis när den är färdig. Om den inte hamnar i UFO-högen (UFO = unfinished object)
Måste bli färdig idag för i morgon på symötet ska jag börja virka en liten amigurumi. (Amigurumi betyder stickad eller virkad docka på japanska.)Grattis min lille son

Är det en vanlig dag?
är det en vanlig dag?
Nä, det är ingen vanlig dag
för det är Gojes födelsedag
Hurra!
Hurra!
Hurra!
(Föreställ er nu dessa rader i en melodi för jag sjöng just för min son)

 Idag är det K's 21:a födelsedag. Det är första gången som jag missar hans stora dag. Det känns lite jobbigt. Men som tur är så befinner han sig i Trollhättan och har alla andra i familjen hos sig.
Grattis Goje, vi ses till helgen. Längtar så jag nästan dööööör.

Byter däck

Maten står färdig på bordet och jag väntar på att M ska komma in. Han hjälper en arbetskamrat med att byta däck på bilen. Han hade fått punktering och däcket lossnade från fälgen så det var liksom inte läga att köra någonstanns. Det blir till att sätta dit ett sommadäck eftersom det är det som finns i reserv. Jag avundas inte gossarna eftersom det är 18 minusgrader och det kan INTE va kul att byta däck i den kylan.

Jag fortsätter väl virka små kakor i väntan på middag. Nu håller jag på att luska ut hur jag ska få dem att se ut som marängtoppar *tänka tänka tänka*
Jag återkommer med bild om jag lyckas lösa det.

Jag har hittat ett fantastiskt häftigt mönster på en tårta i våningar. Det är på engelska och jag har luskat ut en del av beskrivningen men allt förstår jag inte. Tur att vi har en amerikanska i syjuntan och det är träff på onsdag så då kan jag fråga henne.
Återkommer med det också om det blir någon tårta.

Tjing på ett tag.


Baka, baka lite kaka...

Idag skiner solen och det ser fantastiskt ut. Snön gnistrar och man vill verkligen ut, men är det 17 minusgrader så får jag snällt stanna inne . Har suttit i soffan och virkat hela förmiddagen, det blev kakor av hela slanten. Perfekt för ett kakmonster som jag, ingen risk att jag stopper dom i munnen (hoppas jag) *fniss*

Kakor på fat
Foto Fjällräven                                 Muffins, chokladkex och chokladbollar

Jag ska fylla på fatet allt eftersom fler kakor blir färdiga.

Söndagsglädje v 5

I Trollhättan finns ett hus som  från början byggdes (1895) för att vara tingshus, . Under årens lopp har där vandrat många olika föreningar och arbeten. Just nu är det hotell & restaurang och det heter nu Villa Stranna.
Jag jobbade där när studentkåren för högskolan hade det som kårhus.
Det var en otroligt rolig tid men också fruktansvärt jobbigt med arbete dygnet runt, men som tur är ser man nästan alltid bara det roliga när man tänker tillbaka på den tiden. Jag saknar kårlivet och längtar ofta tillbaka till just Stranna. Därför blev jag väldigt glad när jag i födelsedagspresent (år 2000?)fick en tavla som Asbed Kurdian målat och motivet är  just Stranna.
Varje gång jag tittar på tavlan tänker jag på Trollhättan, studentlivet, studenterna eller nått annat som jag förknippar med Stranna.
Jag tycker att de är det absolut finaste huset i hela Trollhättan.

Så det här får bli min söndagsbild eftersom tavlan gör mig glad.


368162-192
Foto Fjällräven     Stranna målad av Asbed Kurdian


En ny bloggare

image190
Foto Fjällräven                                                                                               Dags att smörja kedjan


Idag har min sambo skaffat en egen blogg www.mlindbergsoxe.blogg.se . Han har ett stort intresse av allt som har en motor. Inte så att han tillbringar all ledig tid i ett garage men om han hade ett garage så skulle han nog vara där ganska ofta.
I höstas köpte han en ny (begagnad men ny för honom) motorcykel och jag tror att hans blogg kommer handla mycket om just motorcyklar.
Nu kommer det väl bli slagsmål om vem som ska sitta framför datorn *hehe*

Nu är det dags för det dagliga affärsbesöket men jag återkommer säkert senare idag (om ingen annan bloggar fösrstås)

RSS 2.0