Hur gick det, finns den fortfarande kvar?

Vad är det jag tänker på? Vad är det som skall finnas kvar? Naturligtvis är det Isskrapans vänner jag funderar på.
Stod som bäst i morse och skrapade rutan med en liten ynklig skrapa, en sån där platt, som alla företag delar ut, med sin logga. På vår står det LF. Ja iallafall, när jag står där och skrapar kom jag underfund med att det var längesen jag fick "Isskrapans vänner i fokus" hem i brevlådan, har jag glömt betala in medlemsavgiften eller har de helt enkelt sluta ge ut denna fantastiska tidning som berättade om de mest häpnadsväckande isskrapor som tillverkas runt om i världen.
Jag måste gå till botten med det här, måste kolla när jag senast betalade medlemsavgiften, måste kolla om föreningen finns kvar. Det vore ju en katastrof om jag missade någon ny supermodell av isskrapor som kanske till och med gör jobbet själv (tänkte hon och drömde sig bort och såg isskrapan dansa runt själv över en frusen bilruta medan jag står inne i stugvärmen)

För er som inte har hört talas om denna fantastiska förening, ni kan läsa ett gammalt inlägg, se nedan.


Jag hörde talas om en förening när jag var i Trollhättan över jul, Isskrapans vänner heter den och det visade sig att den har funnits under en längre tid. Den är spridd över hela världen och har visst ett tusental medlemmar runt om i världen.

Om intresse finns är det bara att anmäla sig och betala in medlemsavgiften (299 kr, kommer att höjas i mars så passa på nu) skicka ett mejl så får du ett bankgironummer där avgiften sätts in. Skriv in namn, adress och ålder i meddelanderutan.
För att få vara medlem krävs att du har en egen isskrapa och att du har ett brinnande intresse för just isskrapor.
4 gånger/år skickas medlemstidningen "Iskrapans vänner i fokus" hem till er brevlåda. I den kan ni läsa om alla nya modeller som kommer ut på marknaden, nya användningsområden och mycket mycket mer.
De träffas också med jämna mellanrum, oftast i gröna rummet på folkets hus, det brukar bli varannan månad med uppehåll december och januari då det är som mest att skrapa is på diverse rutor.

I aprill är det dags för den årliga balen. Då samlas isskrapevänner från hela världen, i år är det Sverige som har den stora äran att stå som värd. Mer information om tid, pris och plats kommer i februarinummret av Isskrapans vänner i fokus. Men ett tips är att anmäla sig så fort tidningen kommit i brevlådan, det är ett begränsat antal platser och de går åt som is i solsken, som de brukar säga i föreningen.

Ha du några frågor är det bara att kontakta någon i styrelsen.
isskrapans-vänner@förening.se


arkivbild på Styrelsen i Isskrapans vänner, främst i raden Åke "Skrapan" Asplund, i mitten Sebastian "Basserasp" Asplund, längst bak Kim "Frysar'n" Dahlberg


Om det finns medlemmar därute i världen så hör gärna av er med tips, ideér och historik  om föreningen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

2012-03-11 @ 18:13:06
Postat av: Fjällräven

Va!?

2012-03-13 @ 23:35:36
URL: http://ammiia.blogg.se/
Postat av: Den Gamle

Det senaste mötet blev tyvärr inställt på grund av en snöstorm. Efter som vi är flest medlemmar här i sydvästra sverige så verkar det inte bli något mer möte den här säsongen,våren är ju på gång och de flesta isskraporna har blivit undanlagda.Vi tackar så mycket för alla isskrapevänners intresse den här säsongen och återkommer med nya krafter nästa vinter. Från styrelsen genom Åke "Skrapan" Asplund.

2012-03-22 @ 23:08:31
Postat av: Fjällräven

Då hoppas jag att vi här på nyhetsredaktionen får en injudan näst år så vi kan föja föreningens framfart.

2012-03-25 @ 08:42:49
URL: http://ammiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0