"Den långa vägen till nu

- en skröna från skogen" Friteatern


Godolfin, Peter och Samuel

Idag har det varit teater på Trångsvikens bygdegård, Mats och jag jobbade och det har blivit ett dagspass,  vilket känns i fötter och rygg.
Det var en jättebra föreställning, tre killar som var mycket duktiga på både teater, sång och musik. Alla som inte var där missade verkligen en kanonkväll, tyvärr var det ganska många som missade detta, endast 12 personer som löste biljett *suck* Varför är det så svårt att få folk att komma när bygdegården ordnar något? Alltid ett klagande på att inget händer, ingen gör si, ingen gör så och när det sker något så gapar stolarna tomma *suck, suck och åter suck*

Hur som helt, det var en kanonföreställning och vi som var där hade en jättetrevlig afton.



Mats, Peter och Colbjörn

Hoppas Friteatern vill komma tillbaka till Trångsviken någon mer gång, tack så mycket Mats, Peter och Colbjörn, för en jättebra föreställning.



Kommentarer
Postat av: Den Gamle

Ungefär som vår spelning 1964 på en krog i Vbg, ingen kom, dom glömde att annonsera.

2012-07-09 @ 15:42:30
Postat av: Fjällräven

Usch vad tragiskt, men här berodde det inte på annonsering. Tyvärr kan man ju inte straffkommendera folk till att gå men det är onekligen tråkigt att ordna evenemang som inte blir besökta. Tiden men läger ner blir ju lika lång ifall det är 15 eller 150 som kommer. Men men, det är bara att ta nya tag.

Kram på dig far och mor, nu är det bara 20 dagar kvar =)

2012-07-11 @ 08:26:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0