Påsk i stugan

Ja det är lite dålig uppdatering på den här fronten men jag har helt enkelt ingen ork för tillfället men nu ska ni iallafall få lite bilder från den senaste månaden.

Vi åkte till stugan på långfredagen och då hade vi tårtkalas för svärmor och svärfar, Gunilla, Jocke och barnen. Det var lite trångt men det gick =) Har tyvärr ingen bild från det.

Lite påskpynt med påskduk som vi fick från mor och far i påskpresent, köpte med mig två små påskliljor i kruka och köpte härom sisten två påskhönor som hängdes i fönstren.






För att få lite färg på väggarna så har vi fått upp några tavlor. Köpte en trådkorg som vi hängde upp, hade tänkt att den skulle användas som grönsaksförvaring men under den kalla årstiden så blir det nog inte så bra eftersom vi då har igång gasolkaminen och det blir ganska varmt i övre delen av rummet och grönsakerna mognade väldigt hastigt =)
Men det finns nog annat som kan läggas i korgarna.






En lite slö sambo som tar sig en liten slapparstund :)
Även denna duk var en påskpresent från mor och far.





Naturligtvis hade vi med oss påskmat, mumsfillibabba =)



Kokt potatis, laxpaté, romsås, kräfttårta, fyllda ägghalvor, gravad lax



Janssons frestelse, svampsson (janssons utan ansjovis men med svamp), omelett, svampstuvning, korv och svärmors hemgorda vegoburgare.

Jösses vad gott det var, tur att det inte är så långt kvar till midsommar =)



Några färgglada blockljus





Efter två dagar hade påskliljorna vuxit till sig lite




Mats trixar med nåt elektriskt, som vanligt. Det är nog hans nya hobby =)




På långfredag var vi på samfällighetens årsmöte som var på Hamnmagasinet.




Det var första gången som jag var i stugan längre än 1½ dygn och jag blev faktiskt lite rastlös, trodde inte att jag skulle bli det. Det blir skönt när det blir vår/sommar och man kan pyssla lite utomhus. Det är ju en hel del saker kvar att göra.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0