Rolig gubbe

I sommar kommer Lisbeth och hennes mamma Annamärta driva byns lunchrestaurang. Den brukar vara stängd på sommaren då den ordinare personalen har semester men i år ville bygdegårdsföreningen att den skulle vara öppen. De kommer också att ha öppet på fredagkvällar.
För att alla ska veta om att det är öppet under sommaren så körde Annamärta, Ella och jag ut reklamblad till alla i bygden i gårkväll. När vi kom till Tossberg (eller heter det Kluk eller Offne, kan inte hålla isär dessa byar) iallafall, när vi kom till ett ställe så började helt plötsligt en cykel med gubbe att trampa. vi var ju tvugna att backa tillbaka för att se på den igen.



Foto Fjällräven

I ögat sitter en sensor och gubben börjar trampa när bilen  kör förbi. Det såg för härligt ut och vi skrattade gott åt det. Det har alltså suttit en människa och klurat ut detta, sånt gillar jag =)





Kommentarer
Postat av: lillebror

Om cykeln börjar trampa så hämtar man hagelbrakaren, för det måste ju vara en utomsocknes terrorist och ogärningsman för han kommer ju inte från vägen och inte från skogen bakom huset :)

2010-07-03 @ 19:00:13
Postat av: lillebror

minus ett "inte" där

2010-07-03 @ 19:01:22
Postat av: Fjällräven

Helt klart en terrorist, troligen från Åsaka...elller när föresten, då är det ju tater, Åsakatater =)

Kram på dig lillebror, längtar efter dig.

2010-07-04 @ 19:43:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0