Ännu mera gjutning

I fredags leveredade betongbilen 4,5 kubik betong. Det var på det berömda håret att det räckte. Nu har vi varit där flera gånger för att vattna betongen så den inte brinner för fort.



Foto Fjällräven                                                                                   Betongen vattnas


Det är väldigt skönt att vi har vatten så vi inte behöver släpa dit vatten eller låna av grannen och naturligtvis är det engreppskran, bara att hålla i skiftnyckeln med en hand =)




Foto Fjällräven                                                                     Kran med tillhörande pool =)

I slutet av veckan kommer muraren som ska mura upp en krypgrund, innan dess måste vi skaffa ventiler och bestämma hur stort hålet ska vara där man ska kunna krypa in under huset.
Vi måste också ställa dit alla lekablock så de är lättåtkommliga för muraren. Det är 3 pall med block och varje pall väger 800 kg, många starka armar behövs för att bära dem till betongplattan *pust*


Kommentarer
Postat av: "Gossemoster"

Vad kul det börjar ta form, det är kul o greja men man vill ju att det ska gå fort. Men det tar sin lilla tid hörde att mi "storebror" ska komma upp det blir väl kul? Vi åker inte norrut i år vi har 3 veckor semester, åker nog en liten sväng Skåne sedan Danmark knappt 1 vecka tänkte vi.Har ju huset nu o hålla ordning på, vill inte gärna åka bort. Det sparar vi nog till Januari 2011 Fira att jag blir "lite äldre" hmmm eller vad man ska säga hörs snart igen Kramis

2010-07-05 @ 19:24:31
Postat av: Fredrik

Roligt att bygget går framåt. Se flytt av lecablock som gratis gymträning ;)

2010-07-10 @ 20:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0