Kunde gått illa

Ja igår åkte vi till Backens trä för att hämta virke för att kunna regla upp väggarna. Reglarna var ca 5,4 m långa och det var ett 30-tal, tungt med andra ord.

Vi lastade släpvagnen och började köra mot Bratteggen. Efter ett litet tag började släpvagnen svaja fram och tillbaka och jag fick panik (helt säker på att Mats också blev lite skrajsen). Det var till att stanna efter vägen och släppa förbi bakomvarande bilar och sen gick det i max 50-60 km/h.
Vi hade lastat alltför mycket vikt bakåt men det gick inte att lägga planken längre fram för då skulle de ta i bilen när vi svängde.




Vi lastade av alla reglar och sen började vi såga till alla foderplank som skulle upp på husgavlarna. Vi har konstaterat att det inte blir någon målning innan vintern så fodret får plockas ner till våren för att kunna målas i någon bra färg som vi inte bestämt än (grått blir det men vi vet inte vilken nyans än).








I den bästa av världar så skulle det inte vara någon skarv på huset och då hade vi inte behövt den där brädan mellan fönstren. Förhoppningsvis syns den mindre när huset är målat, den får samma färg som huset.

Kram kram alla snälla människobarn


Kommentarer
Postat av: Robert

Jag tror inte att "skarv-plankan" kommer synas knappt alls när den får samma färg som resten av väggen. Det ska bli spännande att se hur det blir!

2010-08-29 @ 22:28:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0