Barnvakt

Idag är M och jag barnvakt åt en av svägerskans trillingar.
Vi har varit i stan och tittat på motorcyklar, traktorer och båtar. Sen bar det av till Max för lite hamburgare. Det var lite kul faktiskt. Sebbe frågade om vi skulle på McDonalds och vi svarade ja. Vi tänkte att han vet nog inte skillnade mellan Max och McDonalds men så fort vi svängde in til Max sa han direkt: -Det här är ju Max! Som om han inte fattade sånt....*ler*
Efter Max åkte vi till Willys och handlade lite mat. Han tyckte det var kul när M körde snabbt med kundvagnen och naturligtvis kör en sann morbror fort om barnet vill.
Fast det inte är lördag idag fick han lite godis och han är så himla duktig. Jag sa att han kunde få smaka EN godis när vi kom till bilen och redig som han är så tog han bara EN och frågade inte en enda gång efter fler.

Väl hemma åkte legolådan fram och vi satt alla tre och byggde. M byggde en jättefin lyftkran och Sebastian var helnöjd.
 

Foto Fjällräven                                                Legostund med morbror Mats

Sen var det dags för lite smörgås, välling, lite mys i soffan för att sen lägga sig snällt i sängen vi ställt in brevid vår dubbelsäng. Vi sjöng lite och pratade lite om dagenns händelser, snipp snapp snut, 20 minuter senare var denna dagen slut.


Foto Fjällräven                   En slagen hjälte med både Bamse och räven Vos

Förhoppningsvis sover han gott hela natten  ( lite väl optimistiskt kanske )









Kommentarer
Postat av: Roberte

Hej! Ja visst är det roligt att vara barnvakt?! Vi har haft brorsonen över natten flera gånger i sommar. Har man inte egna, så får man väl knycka andras barn lite då och då? Kram på er!

2008-08-08 @ 23:06:12
URL: http://roberte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0