Ännu en julstrumpa är klar

Om man bara bestämmer sig för att göra klart något så brukar det bli klart. Det var flera veckor sen jag broderade figurerna till julstrumporna och jag har också sen länge bestämt vilka färger och vilka tyger som skulle användas. Det är bara det att det är så mycket man vill göra. Har ju ett tag varit helt inne i raggsocksstickandet men nu fick jag iallafall tummer ur och blev klar med K's julstrumpa.
Så nu älskade son,  kan tomten lämna paket till dig också.

                                                                         
                                                                          Foto Fjällräven
Idag har jag också sysselsatt mig med att rimma lite till julklapparna som är färdiga. Jösses vilken taskig humor man har *suck* 
Tur man var ensam hemma för jag skrattade åt mina egna rim så tårarna rann. Bra att man är lättroad :-)

Om några dar bär det av söderut. Ska hem till mor och far. Det ska bli så himla skönt att få träffa dom alla igen. Jag längtar efter dom allihop men mest längtar jag efter K. Kanske han kan följa med hit upp om det inte dyker upp något jobb.

På lördag ska vi till Göteborg och titta på Claes Ericssons show. Det ska bli himla kul. Jag räknar också med att det blir restaurangbesök efteråt.
På söndag ska jag och syrran ha kalas. Vi fyller ju båda i november och då går det ju bra att fira tillsammans.  Kan ju bli lite långt för släkten att ta sig hit upp. 

Det ska bli så underbart att hela familjen är samlad. Det brukar alltid fattas någon.

Tjingeling

                                                                        

Kommentarer
Postat av: Storasyster

Den sista strumpan var också jättefin, jag hade
inte väntat mej något annat. Väldigt mysiga färger.

Jag har gjort tacopajer (4), det tog treåenhalv timma. Jösses vad sakta allt går nuförtiden. Hade jag tänkt lite till, så hade jag ju gjort en extra att äta idag. Det blev lite konstigt med stekt lax mitt i tacodoften.

Nu ringerjag dej...kram

2007-11-06 @ 18:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0