Golvet färdiglagt i storstugan

I går åkte vi till Bratteggen för att fortsätta lägga golv. Vi började med att fylla igen med isolering runt avloppsrör och vattenrör.



Sen var det bara att mata på med golvplank. Vi hade gjort en tredjedel av golvet och trodde väl att vi skulle lägga en tredjedel till igårkväll. Men simsalabim, det flöt på så bra att vi blev klara med golvet i storstugan, känns väldigt skönt :)









Nästa gång vi åker dit ska vi ha med skyddande skivor att lägga ut på golvet så vi kan arbeta utan att göra alltför stora märken i det mjuka furugolvet.
Det var inte alltför hög standard på golvet, många märken och skador. Vi fick pussla och dona för att få de allra värsta planken på ställen där vi vet att det kommer hamna under soffan eller mattan. Men vi fick allt till det tillslut. Sen ska golvet lutas och pigmenteras med någon ljus färg. Min chef rekommenderade oss att kalka och såpa golvet för att behålla det ljust. Ska ta en sväng hem till honom och se hur det ser ut så får vi se vad det blir i slutändan.


Här mäter Mats hur brett det är mellan takbjälkarna och vi kunde konstatera att det är bredare än isoleringen, det blir till att skarva. Jätteskön arbetsställning med armarna rätt upp i taket *suck*



Idag blir det ingen arbetsinsats på något fritidshus för min del, ska vara hemma och fixa till ett grattiskort till Heléna som fyller år på måndag. Måste ju få iväg ett paket så det kommer fram innan helgen.
Förhoppningsvis är det varmt och skönt ikväll så vi kan ta en tur på motorcykeln, det har inte blivit alltför många turer denna sommar.

Kram på er alla människobarn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0