Lugn och ro, helt underbart

Vi åkte till stugan i fredags och som vanligt var det underbart rogivande. Jag önskar att vi kunde vara där betydligt oftare och fler sammanhängande dagar men man har ju ett hem som ska skötas och inför jul är det vääääääldigt mycket som ska göras *pust* Så nu blev det bara drygt ett dygn men efter nyår blir det kanske fyra dagar.

Vi har fått upp en taklampa över köksbordet, gardinstång och gardiner. Men stången ska upp en liten bit och gardinen ska kapas i rätt längd, det får bli efter nyår.



Sovrumsfönstret har fått en provisorisk rullgardin av ett tyg som pappa efter många förfrågningar fick köpa på 22-ans loppis för några år sedan :)



Jag köpte ljuslyktor från Perfect Home häromsisten och de har nu fått en plats i sovrumsfönstret, lyser jättefint. 2 st för 199 kr (inkl frakt)



Ljusstakar från Ikea, 3 st för 99 kr




Vita metallfåglar från Iittala






Vi har ju gasol i stugan och gasolflaskerna står utomhus så nu har vi byggt en låda för att skydda dem från snö och annat väder. Ett tillfälligt lock som sen fick en bräda på sig för att inte blåsa bort i snöstormarna, vi kommer naturligtvis bygga ett snyggare och bättre lock när tid finnes. Lådan ska också målas svart som huset.



Innan vi lämnar stugan tömmer vi vattenlåset under diskbänken för att det inte ska frysa och för att det inte ska lukta avlopp stänger vi diskpropparna i diskhoarna.







Ett svart hus i den svarta natten, eller kvällen om man ska vara noga =) 


Kommentarer
Postat av: Den Gamle

Tyg??? 22-an? Pappa??? Berätta mer. Snyggt tyg förresten.

2011-12-19 @ 00:27:17
Postat av: Fjällräven

Jo men det var ju det där tyget som hängde i fönstren på 22-an, i den byggnadsdelen som vetter mot oden. Det fanns två tygstycken/gardiner och jag frågade om jag kunde få köpa dem men det tog långt tid innan de gav med sig och då kunde de inte hitta den andra så jag har bara en. Tror att det var när de skulle lägga ner som du fick köpa dem, eller om du till och med fick den. Det är jättefint när ljuset skiner igenom tyget, det liksom gläser =)

2011-12-19 @ 18:47:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0