Söndagsglädje v.47

Idag har vi haft julpyssel på bygdegården. Eva och jag var på plats redan kl 9 men vi konstaterade snabbt att det var lite väl tidigt en söndag. Första pysselgästen kom klockan tio och sen ramlade det in några till en timma senare. Sicka sömntutor *ler*
När syrran, kusinen, Kim, jag och våra respektive har haft julpyssel har vi startat runt åttatiden med frukost och sen pysslat hela dagen och avslutat på kvällen med middag. Det kallar jag pysseldag *fniss*
Det var inte rusning direkt men vi som var där hade mycket trevligt och faktiskt var det tre killar som var med.
En av killarna som var där med sin bonusdotter var jätteförtjust och hoppades verkligen att vi skulle ordna fler pysselträffar, typ påsk och halloween.
Vi hade ordnat med fika och det ställdes fram så fick var och en göra sin egen macka och ta bulle och pepparkaka. Vi ställde fram en skål där var och en fick lägga ett bidrag.


Foto Fjällräven                                  Pysseldag på Trångsvikens bygdegård

Räknade just ihop hur många vi varit idag och upptäckte att det var fler än jag trodde, 17 personer allt som allt. En del stannade bara för en liten prat- och fikastund och en del pysslade för glatta livet.

Jag är jättenöjd och jag hoppas verkligen att det blir fler pysseldagar.


Kommentarer
Postat av: Storasyster

Nämen vilken rolig dag du haft. Vad kul att så många kom och att dom ville ha träffar igen. Har man tur så är det ju någon som har med sig ett pyssel man inte provat innan - och får se något nytt!



Kram kram

Millan

2008-11-23 @ 20:19:25
Postat av: Den gamle.

Skulle bara säga att lamporna i lokalen var snygga.

Vi var och tittade på liknande,höj & sänkbara, men vi tyckte att dom var lite för dyra. Det blev en fyrkantig i linnetyg istället. Ni får se när ni kommer hem hit. Mats är väl nyfiken förstår jag.

Ha det gott.

2008-11-24 @ 21:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0